Mateja

Mateja

Het is supertof, het is goed voor lichaam en geest, het hele jaar door. Binnen- of buiten, verschillende locaties en tijdstippen, een interessant programma, leuke, gemotiveerde en toegewijde instructeurs en deelnemers, het is niet duur, het weer is altijd goed, net als de sfeer in de groep. Kom het uitproberen, geef jezelf een kans 🙂 !

Lees meer
Elke

Elke

Ik geniet vooral van de verscheidenheid aan verschillende sessies, momenten en locaties die aangeboden worden, het enthousiasme en de vriendelijkheid van de instructeurs, hosts en van de andere deelnemers, de muziek en last but not least: Friskis gaat over spanning maar zonder tralala! Geen verkleedwedstrijden, alle leeftijden zijn welkom.

Lees meer
Shane

Shane

Ik ga graag met naar de Friskis Spinsessies om Annika, ondersteund door Olivier, ons te laten uitdagen om het een stapje hoger te zetten en 45 minuten alles te geven. Voor mij is er geen beter gevoel dan een Spinsessie te hebben voltooid tijdens het fietsen naar muziek luisteren en constant uitgedaagd worden om meer te doen. Hoewel ik geen geweldige danser ben (en niet kan springen), bieden de Jympa-lessen en andere sessies die tijdens de week hier in Brussel worden gehouden ook een kans om aan algehele fitness te werken.

Lees meer
Margareth

Margareth

Ik ontdekte Friskis tijdens de zomersessies in het Jubelpark. Ik nam deel aan een gratis Jympasessie en ik werd verliefd: de bewegingen, de muziek, de toffe groepssfeer en de energie die uit deze buitensessies kwam was ongelooflijk, en iedereen was vriendelijk. Alles was zo anders dan alle lessen die ik eerder had gevolgd. Wat ik het leukst vond, was het feit dat niemand zich fysiek superieur voelde. Je doet wat je kunt en je trainer is iemand zoals jij.

Lees meer
Florence

Florence

Ik houd vooral van de Friskis loopsessies omdat ze zo veel meer zijn dan gewoon “lopen in groep”. Ten eerste houd ik er zo van omwille van de goede sfeer tussen de lopers en omdat we zo andere mensen leren kennen. Ten tweede omdat we veel trainen en we de kans krijgen om onze grenzen te verleggen, om onze prestaties en onze vooruitgang te verbeteren, terwijl elk van ons dat toch op zijn eigen ritme kan doen. Ten slotte omdat er geen competitie of rivaliteit is tussen de deelnemers. Het is geen wedstrijd en iedereen kan zijn eigen doel nastreven.

Lees meer